Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
VOORSTELLINGEN DANS EN BALLET

DANS is een podiumkunst!
Daarom wordt er in de lessen vanuit gegaan dat er voorstellingen gegeven worden in een echt theater, zoals een Stadsschouwburg, Philharmonie of Toneelschuur. Dat worden professionele dansvoorstellingen, waarbij alleen de dansers amateur zijn. Er wordt gewerkt met professionele docenten en choreografen en ook de kostuums en decors worden door professionele mensen verzorgd.Eigen Werk Voorstelling 9 december 2017

Dans!  eigenwerk-voorstelling

Op zaterdag 9 december 2017 is het weer tijd voor de jaarlijkse Eigen Werk Voorstelling. De leukste voorstelling, omdat de dansers zelf hun dansen maken en uitvoeren.

LOCATIE
Theater De Luifel
Herenweg 96, Heemstede
googlemaps

TIJDEN
14:00, 16:30 en 20:00 uur

ENTREE
€ 7,-

Aan de kassa alleen contant betalen !! Geen pin-automaat.
kaartverkoop

Jubileum Voorstelling 24 juni 2017

25jaar

De jaarlijkse leerlingenvoorstelling dit jaar speciaal:

Danshuis Haarlem 25 jaar!
Jubileumvoorstelling op zaterdag 24 juni 2017 in de Stadsschouwburg.

De jubileumvoorstelling van Danshuis Haarlem start met een bewerking van het stuk 'While we strive' van gastchoreograaf Arno Schuitemaker. Dansers van de Vooropleiding en Dansgroep Haarlem dagen zichzelf uit met deze uitputtende en vernieuwende choreografie.

Daarna zullen de leerlingen u meenemen naar de wereld van het Oude Egypte. Zonnegod Ra reist via de Nijl naar de onderwereld, en ontmoet daar vele uitdagingen. Zal hij weer terugkeren, zodat vrede kan heersen op de aarde?

VIDEO
De opnames van deze voorstelling zijn via de link hieronder te bekijken. Door copywright regels van Youtube kan het voorkomen dat deze video's niet te bekijken zijn op smartphones. Laat ons weten als problemen zich voordoen.
  • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English