Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
VOORSTELLINGEN DANS EN BALLET

DANS is een podiumkunst!
Daarom wordt er in de lessen vanuit gegaan dat er voorstellingen gegeven worden in een echt theater, zoals een Stadsschouwburg, Philharmonie of Toneelschuur. Dat worden professionele dansvoorstellingen, waarbij alleen de dansers amateur zijn. Er wordt gewerkt met professionele docenten en choreografen en ook de kostuums en decors worden door professionele mensen verzorgd.


AYAH 9 en 10 september 2017

Ayah

Vanwege groot succes wordt op 9 en 10 september 2017 de dansvoorstelling AYAH nogmaals opgevoerd in een ruige industriële locatie in het centrum van Haarlem.

Ayah (Indonesisch voor vader)

Een dansvoorstelling van Dansgroep Haarlem en Vooropleiding Haarlem

Iedereen heeft een vader, maar je hebt ze in zóveel soorten en maten…! Biologische vader, stiefvader, belangrijk persoon in je leven die de rol van vader vervult, een lieve vader, een afstandelijke vader, een strenge vader, een vader die er niet is.

En hoe is het eigenlijk om vader te zijn? Wat betekent (je) vader voor je?

Een groep van negentien dansers heeft zich onder leiding van verschillende choreografen laten inspireren door het begrip vader en de relatie met hun eigen vader.

choreografie Haya Maëla (artistieke leiding), Tamara Roso, Lotte Dekkers, Sarai Maëla (assistent), Dayna Martinez Morales (advies) vormgeving Susanne Edam soundscape en compositie Gagi Petrovic muziek o.a. Arvo Pärt, Yannis Kyriakides, Nik Bärtsch

data
9 en 10 september 2017

tijden
zaterdag 19.30 uur
zondag 13.00 en 16.00 uur

locatie
Gonnetstraat 26, 2011 KA Haarlem
(5 min. lopen vanaf station Haarlem)

kaartverkoop
Bestel hier

mede mogelijk gemaakt door
Gemeente Haarlem
Ruigrokstichting Heemstede
HBB groep, Heemstede
Vrienden van Dansgroep Haarlem

www.dansgroephaarlem.nl

Ayah op Locatie from Dansgroep Haarlem on Vimeo.


Eigen Werk Voorstelling 9 december 2017

Dans!  eigenwerk-voorstelling

Op zaterdag 9 december 2017 is het weer tijd voor de jaarlijkse Eigen Werk Voorstelling. De leukste voorstelling, omdat de dansers zelf hun dansen maken en uitvoeren.

LOCATIE
Theater De Luifel
Herenweg 96, Heemstede

TIJDEN
n.n.b.

ENTREE
Volwassene:  
Kinderen 3 t/m 18 jaar:

Jubileum Voorstelling 24 juni 2017

25jaar

De jaarlijkse leerlingenvoorstelling dit jaar speciaal:

Danshuis Haarlem 25 jaar!
Jubileumvoorstelling op zaterdag 24 juni 2017 in de Stadsschouwburg.

De jubileumvoorstelling van Danshuis Haarlem start met een bewerking van het stuk 'While we strive' van gastchoreograaf Arno Schuitemaker. Dansers van de Vooropleiding en Dansgroep Haarlem dagen zichzelf uit met deze uitputtende en vernieuwende choreografie.

Daarna zullen de leerlingen u meenemen naar de wereld van het Oude Egypte. Zonnegod Ra reist via de Nijl naar de onderwereld, en ontmoet daar vele uitdagingen. Zal hij weer terugkeren, zodat vrede kan heersen op de aarde?

VIDEO
De opnames van deze voorstelling zijn via de link hieronder te bekijken. Door copywright regels van Youtube kan het voorkomen dat deze video's niet te bekijken zijn op smartphones. Laat ons weten als problemen zich voordoen.
  • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English