Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
Chanté Sancho


Chanté_Sancho


Docent klassiek ballet, moderne dans en jazz/musical


Mijn naam is Chanté Sancho, ik ben 22 jaar oud en afgestudeerd als uitvoerend artiest en docent dans aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. In juni 2018 behaalde ik hier mijn dubbele bachelor in Arts en Teaching. Tijdens mijn opleiding heb ik mij kunnen ontwikkelen binnen verschillende dansstijlen zoals: jazz, urban, tap, modern, musical theatre, klassiek ballet en kleuter- en peuterdans.

Afgelopen jaar heb ik mogen werken voor Princess Cruise Lines als cast en lead danser binnen de shows aan boord van de Royal Princess. Inmiddels ben ik er klaar voor om mijn ervaringen en liefde voor dans te delen tijdens mijn lessen!

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf mogen ontwikkelen tot een uitvoerend artiest. Ik zeg bewust uitvoerend artiest in plaats van danseres omdat er nog zoveel meer komt kijken binnen de performing arts dan enkel dans. Een choreografie komt juist tot leven door het vertellen van een verhaal aan de hand van bewegingen, emotie en een liefde voor dans.

Binnen mijn lessen probeer ik deze elementen dan ook allemaal aan bod te laten komen met natuurlijk ook aandacht voor de nodige techniek. Door dit alles te combineren met een heleboel dansplezier hoop ik dat er binnen mijn lessen op een hele fijne manier kennis wordt gemaakt met de prachtige wereld van dans!

Terug

  • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English