Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
Ellen van Reemst


Ellen van Reemst docent modern / jazz


Docent modern / jazz

Dansen is voor mij onmisbaar. Na een intensieve dansperiode tijdens mijn schooltijd heb ik tijdens mijn studietijd even geprobeerd dansen op een lager pitje te zetten, maar tevergeefs. Ik vind het heerlijk om in het dansen op te gaan, alles los te laten en even te ontkomen aan de dagelijkse sleur. Dans geeft mij energie en heel veel plezier. Ik vind het bijzonder om op te merken dat ik door dans mijzelf beter leer kennen. Al weet ik niet precies hoe, dansen geeft mij de mogelijkheid om met een open blik naar alles om mij heen te kijken en de wereld een beetje beter te begrijpen.

Sinds 2013 dans ik met veel plezier bij Danshuis Haarlem; ik dans als danser in Dansgroep Haarlem, een eigentijds modern dansgezelschap o.l.v. Haya Maëla. Als danser in de dansgroep kreeg ik de kans tijdens mijn studietijd, en die krijg ik nog steeds, om mijzelf te blijven ontwikkelen, als danser én dansmaker.

Nadat ik 2017 ben afgestudeerd als Onderwijskundige aan de Universiteit van Amsterdam ben ik begonnen met lesgeven bij het danshuis. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik op deze manier mijn passie voor 'leren en ontwikkelen' kan combineren met mijn passie voor dans. Op dit moment geef ik met veel energie, enthousiasme en plezier les aan de volwassenen. In mijn lessen houd ik van hard werken en uitdaging; als docent probeer ik verschillende stijlen te combineren met als doel iedere individuele leerling te laten groeien in zijn of haar eigen bewegingsmateriaal.

Terug

  • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English