Cursussen Dansopleiding Podium Activiteiten Cultuur Educatie

Jason Vayro
Jason_Vayro


Docent urban/contemporary


Ik ben sinds 2018 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als Dans Docent. Hier heb ik mijn 'Bachelor of Education' (BEd) behaald. Ik begon op mijn 13de jaar met dans, theater en zang op het Nederlands Kinder Theater. Ik kwam er al snel achter dat mijn passie bij dans lag. Bij Juvat Dance Academy kwam ik in aanraking met verschillende dansvormen zoals: hiphop, lyrical, popping, house dance en contemporary (modern/jazz). In 2013 wilde ik van mijn van passie mijn vak gaan maken en besloot auditie te doen aan de AHK. Hier heb ik mijn liefde voor dans, doceren en choreografie laten groeien. Ik heb isolaties en doorgaande flow weten te combineren tot een eigen manier van bewegen. Muziek is mijn bron van motivatie.

Ik doceer momenteel bij verschillende dans- en educatie gezelschappen zoals: Dans in School, Nederlands Kinder Theater, Fluxus, Jemi Square en nu ook bij Danshuis Haarlem! Ik geef verschillende vormen van hedendaagse dans (Alle variaties van urban en modern).

In 2019 heb ik met Jort Faber Productions eerste prijs gewonnen bij de AmsterDans competitie. Hier heb ik ook meerdere dansvoorstellingen gedraaid. In 2018 heb ik als gastchoreograaf gewerkt voor de eindvoorstelling van de AHK. Ook heb ik op het AHK oriƫntatielessen gegeven voor toekomstige studenten. In 2017 ben ik jury lid geweest voor danswedstrijd; 'A dance for life'.


Terug

engelse vlag English


Nieuws


Agenda