Rooster Dansopleiding Activiteiten Podium

Nathalie van den Hombergh
Nathalie van den Hombergh


Docent klassiek ballet, moderne dans, kleuter- en kinderdans


Ik ben Nathalie, afgestudeerd aan de Uitvoerende Dansopleiding op Artez, de dansacademie in Arnhem. Ik heb in de tijd dat ik studeerde enorm veel geleerd en kennis gemaakt met veel verschillende soorten dansstijlen. Voornamelijk modern is een stijl waarin ik me goed thuis voel. Binnen deze stijl is heel veel mogelijk en dat onderzoek ik graag. Denk aan swing en flow, floorwork en release en grenzen op te zoeken door groter te bewegen dan je dacht dat je kon!

Als danser geniet ik enorm van het trainen, repeteren en het onder de knie krijgen van een bepaalde techniek of choreografie. En als docent probeer ik dat altijd over te brengen. Naast het leren van een techniek vind ik het heel belangrijk dat mijn leerlingen, hoe jong of oud ook, de mogelijkheid krijgen en de vrijheid voelen om hun eigen dans te dansen.

Ik vind het belangrijk dat een leerling zich bij mij op zijn/haar gemak voelt. Als de vertrouwensband er is dan ga ik graag een laagje dieper en daag je uit om meer uit jezelf te halen. Het zien van de ontwikkeling van mijn leerlingen geeft me een lach op m’n gezicht en een trots gevoel om vanaf de zijlijn te mogen aanschouwen wat iemand kan bereiken.

Terug