Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
Nicole Rust


Nicole Rust docent kinderdans


Docent Klassiek ballet


Ik heb de opleiding docent theaterdans gevolgd aan de Theaterschool in Amsterdam. Na 4 jaar hard werken, stage, voorstellingen dansen en natuurlijk veel lessen volgen, behaalde ik in juli 2006 mijn diploma. Ik ben gespecialiseerd in kinderdans, jazz en theater/musicaldans.

Ik probeer mijn passie met zoveel mogelijk mensen te delen. Door middel van lesgeven, choreograferen en zelf dansen uit ik mijn creativiteit aan verschillende doelgroepen en op verschillende manieren.

Inmiddels geef ik al een aantal jaren les met veel energie, inspiratie en plezier. Het geeft me veel voldoening om mijn leerlingen vooruit te zien gaan en te zien dat ze zoveel plezier beleven aan dans.

Naast het lesgeven vind ik het ook erg leuk om te choreograferen. Om dans te maken naar aanleiding van een gevoel of thema en dat te vertalen naar een choreografie. Dansen is voor mij een taal. Door middel van een choreografie wil ik het publiek iets vertellen.
Dansen is voor mij alles vergeten om je heen, niet meer denken maar doen. Ik vind het heerlijk om in de muziek op te gaan door middel van dans. Voor mij is een leven zonder dans een leven zonder gevoel…

Nicole werkt momenteel bij de Scapino Academie van het Scapino Ballet in Rotterdam.

Terug

  • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English