Cursussen Aanmelden Dansopleiding Podium Activiteiten Cultuur Educatie
pré-vooropleiding-danshuis-haarlem


Pre Vooropleiding Dans

10-12 jaar

De pre-vooropleiding is een opleidingstraject moderne dans en klassiek ballet voor talentvolle kinderen ter voorbereiding op een dansvakopleiding als Codarts Rotterdam, AHK Amsterdam, ARTEZ Arnhem, Fontys Tilburg en Koninklijk Concervatiorium Den Haag of een MBO-dans.

> Toetreding tot deze groep gebeurt na het doen van een auditie. De toelatingscriteria zijn fysieke aanleg, plezier/passie en dansante kwaliteiten (o.a. uitstraling, muzikaliteit, coördinatie).
> De kinderen volgen verplicht 3 lessen per week. Tot kerst zijn dat 2 klassieke ballet lessen per week en 1x improvisatie/compositie. Vanaf januari zijn dat 1 klassieke balletles, 1x moderne dans en 1x choreografie.
> We bereiden de kinderen voor op het doen van een auditie voor een dansvakopleiding of de Vooropleiding van Danshuis Haarlem.
> 2x per seizoen krijgen de kinderen een beoordeling.
> We gaan in overleg naar de Open dag van de Vooropleiding van de Nationale balletacademie in Amsterdam of Codarts in Rotterdam.
Rooster 2020 - 2021 (onder voorbehoud)

studio les docent
MAANDAG
16.15-17.30 1 Klassiek ballet Haya Maëla
DINSDAG
16.00-17.00 1 Klassiek ballet / Moderne dans Haya Maëla
DONDERDAG
18.15-19.15 1 Impro / Compo Sarai Maëla
Kosten klas 3 en 4
Per jaar € 936,-
Korting € 30,- bij in 1x betalen: € 906,-
In 3 termijnen  1e termijn: € 376,-
2e termijn: € 280,-
3e termijn: € 280,-
Per maand 10 termijnen van € 88,00 per maand

Bijdrage in kosten
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan in individuele gevallen een deel van de kosten betalen. Voor meer informatie: www.jeugdfondssportencultuur.nl
INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Pre-Vooropleiding doe je door het onderstaande formulier in te vullen. Toetreding tot de Pre-Vooropleiding gebeurt na het succesvol doen van een auditie.


Inschrijfformulier


engelse vlag English


Nieuws


Agenda