Rooster Dansopleiding Activiteiten Podium
semi-pro-klas


Semi-Pro-Klas

vanaf 15 jaar


Dit programma is bedoeld voor goed getrainde en getalenteerde dansers, die niet van dans hun beroep willen maken, maar wel op het hoogst mogelijke niveau willen blijven trainen en dansen. Toetreding gebeurt na het doen van een aantal proeflessen en/of een auditie.

De basis van het programma wordt gevormd door twee verplichte technieklessen per week, te weten klassiek ballet en moderne dans. Daarnaast kan facultatief voor meer lessen per week gekozen worden.

Aan de klas verbonden is de semi-professionele Dansgroep Haarlem. Deze groep richt zich op het maken van theaterdans voorstellingen en het ontwikkelen van vernieuwend en uitdagend repertoire. Daarbij wordt samenwerking gezocht met kunstenaars vanuit diverse disciplines.

De dansgroep repeteert wekelijks 3 of 4 uur op zaterdagmiddag.

Fondsen


jeugdfonds sport en cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan in individuele gevallen een deel van de kosten betalen. Voor meer informatie: www.jeugdfondssportencultuur.nl


INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Semi-Pro-Klas doe je door het onderstaande formulier in te vullen. Toetreding tot de Semi-Pro-Klas gebeurt na het succesvol doen van een auditie.


Inschrijfformulier →