Rooster Dansopleiding Activiteiten Podium

Cultuurfondsenlogo jeugd cultuurfonds


Niet elke ouder kan balletlessen betalen. Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag bij Sam& voor een bijdrage in het lesgeld! Sam& voor alle kinderen is een samenwerking tussen Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Kinderhulp. Sam& zorgt ervoor dat de aanvraag bij de juiste organisatie terechtkomt.Steun aanvragen →


Jeugdfonds Sport & Cultuur

logo jeugd cultuurfonds

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in achterstandsposities. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt deze kinderen de mogelijkheid om aan culturele activiteiten deel te nemen. Aanvragen kunnen alleen gedaan worden door professionals uit de omgeving van het kind die op de hoogte zijn van de gezinssituatie: professionals in het onderwijs, jeugdmaatschappelijk werk, jeugdzorg, gezondheidszorg.

Informatie
WWW jeugdfondssportencultuur.nl
Email
haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl
Telefoon 06-43121900
Haarlem Pas
Ook kinderen en jongeren met een Haarlem Pas kunnen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur terecht voor een aanvraag.
Stichting Leergeld

stichting_leergeld

Het fonds leergeld.nl stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in achterstandsposities. Leergeld wil op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.

Informatie
www.leergeld.nl