Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
NIEUWS

 • Coronavirus

  coronavirus

  Danshuis Haarlem in coronatijd.
  Vanwege de coronamaatregelen zijn de studio's van Danshuis Haarlem tijdelijk niet te gebruiken, maar zijn de lessen in de buitenlucht en online inmiddels opgestart. Het mooie weer werkt hierbij gelukkig mee, al realiseren we ons dat het geen ideale omstandigheden zijn om kwalitatief goede danslessen te geven. Bij alle projecten en lessen is de sfeer in ieder geval fantastisch, dus wij hopen zo het enthousiasme voor dansen warm te houden.

  Hoe gaat het nu verder?
  We houden de ontwikkelingen nauwgzet in de gaten. Zodra er weer van de studio's gebruik mag worden gemaakt zullen we de lessen op locatie weer opstarten. Zoals het er nu naar uitziet zal dat pas weer in september het geval zijn. Deze zomer zullen we proberen dansprojecten te organiseren om alvast weer in het dansgevoel te komen. Het dansrooster voor het nieuwe seizoen komt online zodra meer bekend is over de mogelijkheden na september. Wij houden al onze leerlingen voortdurend op de hoogte, dus houd ook de website goed in de gaten.
Cursus Moderne Dans Volwassenen

moderne dans

Vanaf woensdagavond 11 maart geeft Lorenzo Koppenaal een korte cursus Moderne Dans voor volwassenen, niveau half gevorderd.
Kom voor een vrijblijvende proefles!

Data Vanaf 11 maart
Dag en tijd woensdag 20.00-21.15 uur
Plaats Studio 2
Kosten10 lessen (t/m 20 mei) € 150,

Inschrijven
NIEUW: korte cursus KleuterdansVoor de dansers en danseressen van 4 en 5 jaar start op woensdagmiddag een korte cursus.

Data 8 januarit/m 22 april 2020 (15 lessen)
Dag en tijd woensdag 14.45 - 15.30 uur
Kosten € 125,-

Inschrijven
Johannes passion 4 en 5 april 2020


Danshuis Haarlem gaat voor dit bijzondere project samenwerken met kamerkoor Doulce Memoire en barokorkest Concerto d"Amsterdam. Zo wordt op een verrassende, nieuwe manier de fantastische muziek en het universele verhaal onder de aandacht gebracht ... lees meer
Groene website

Danshuis Haarlem heeft een groene website !

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Korting op Dans Magazine voor leerlingen Danshuis

dans magazine

Dans jij bij Danshuis Haarlem, dan krijg je extra korting op Dans Magazine. Je betaalt maar € 15,- per jaar en je krijgt 6 mooie nummers thuisgestuurd...

BESTEL HIER >

 • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English