Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
NIEUWS

 • Coronavirus

  coronavirus

  Danshuis Haarlem sluit tot 6 April
  Na de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus hebben wij zojuist met het team besloten dat het Danshuis t/m 31 maart dichtgaat. Intussen zullen wij nauwkeurig de nieuwe ontwikkelingen volgen en houden jullie uiteraard op de hoogte. Het voelt als een bizarre maatregel en ook heel erg jammer. De teleurstelling bij het team is net zo groot als waarschijnlijk bij de dansers.

  Waarom?
  Dans is een fysieke bezigheid, waarbij onderling contact bijna niet te voorkomen is. Met name onze jongere dansers kunnen onvoldoende begrijpen wat de regels zijn. Docenten zouden hen niet meer mogen aanraken, troosten, aan de hand meenemen, fysiek corrigeren etc. Door de groepsgroottes in de soms kleine studioruimtes, is het ondoenlijk de aanbevolen onderlinge afstand van 2 à 3 meter te houden. Op drukke momenten in de week, zijn er veel kinderen inclusief ouders op een relatief kleine oppervlakte aanwezig (studio's, gang, kleedkamer etc). We naderen dan de 100 personen. Onze docenten werken allemaal als Freelancer op meerdere balletscholen en ook basis- en middelbare scholen. We realiseren ons dat 1 docent soms wel met 200-300 kinderen in contact komt per week. Het RIVM raadt aan de sociale contacten serieus te beperken. Wij denken dat we daaraan tegemoet komen met deze maatregel.

  Hoe gaat het met de voorstellingen?
  Helaas weten we op dit moment nog niet of die wel doorgang kunnen vinden. En zo ja, in welke vorm. We hebben misschien heel weinig kunnen repeteren en hebben dansers moeten missen tijdens die repetities. Uiteraard houden wij jullie hierover ook op de hoogte. Juist door nu deze maatregelen te nemen, hopen we bij te dragen aan het beheersbaar houden van deze pandemie en blijven hopen natuurlijk dat we snel weer lekker te kunnen dansen!
Cursus Moderne Dans Volwassenen

moderne dans

Vanaf woensdagavond 11 maart geeft Lorenzo Koppenaal een korte cursus Moderne Dans voor volwassenen, niveau half gevorderd.
Kom voor een vrijblijvende proefles!

Data Vanaf 11 maart
Dag en tijd woensdag 20.00-21.15 uur
Plaats Studio 2
Kosten10 lessen (t/m 20 mei) € 150,

Inschrijven
NIEUW: korte cursus KleuterdansVoor de dansers en danseressen van 4 en 5 jaar start op woensdagmiddag een korte cursus.

Data 8 januarit/m 22 april 2020 (15 lessen)
Dag en tijd woensdag 14.45 - 15.30 uur
Kosten € 125,-

Inschrijven
Johannes passion 4 en 5 april 2020


Danshuis Haarlem gaat voor dit bijzondere project samenwerken met kamerkoor Doulce Memoire en barokorkest Concerto d"Amsterdam. Zo wordt op een verrassende, nieuwe manier de fantastische muziek en het universele verhaal onder de aandacht gebracht ... lees meer
Groene website

Danshuis Haarlem heeft een groene website !

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Korting op Dans Magazine voor leerlingen Danshuis

dans magazine

Dans jij bij Danshuis Haarlem, dan krijg je extra korting op Dans Magazine. Je betaalt maar € 15,- per jaar en je krijgt 6 mooie nummers thuisgestuurd...

BESTEL HIER >

 • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English