Cursussen Dansopleiding Podium Activiteiten Cultuur Educatie

Nieuws


Grote subsidie Gemeente Haarlem
Kennismaking Vooropleiding
Corona Film
Dans Magazine Korting


Artistiek leider Haya Maëla ontvangt grote subsidie van de Gemeente Haarlem

Haya_Maëla_subsidie.jpg
Foto Studio Rutger Vos

De Gemeente Haarlem heeft een positief advies gegeven voor de projectplannen van artistiek leider Haya Maëla. I.h.k.v. deze Programmasubsidie Cultuurplan 2022-2024 (voor cultuurmakers), zal stichting Dance Act voor Maëla de komende 2,5 jaar een substantieel bedrag ontvangen.

Dit betekent dat de projecten van Dansgroep Haarlem en DansVooropleiding Haarlem gerealiseerd kunnen worden!

Maëla: “Ik voel me vereerd en gewaardeerd. Na jaren van kleinere projectsubsidies, kan ik met deze ondersteuning nog meer kwaliteit gaan leveren en kunnen we onze organisatie verder gaan professionaliseren. We hebben in korte tijd de aanvraag moeten schrijven en samen met Anet Cronheim van het bestuur en Jolanda Keurentjes, fondsenwerver, is het ons gelukt om een mooi plan te omschrijven. Ik ga de komende jaren met veel enthousiasme aan de slag om prachtige projecten te realiseren!”

Het eerste project zal IBU zijn (Indonesisch voor ‘moeder’), nadat Maëla 5 jaar geleden AYAH (Indonesisch voor ‘vader’) heeft gemaakt.

Eind november 2022 zal deel 1 van dat project in première gaan.
Kennismaking Vooropleiding
Zaterdag 14 mei

vooropleiding_kennismaking

Zaterdag 14 mei organiseren we voor jonge dansers die volgend jaar naar groep 5 of 6 gaan een kennismaking met onze Vooropleiding. Uiteraard zijn ouders/verzorgers ook welkom! Oudere dansers van de vooropleiding geven enkele presentaties en verschillende docenten geven informatie. Aansluitend mogen kinderen als ze dat leuk vinden een auditie doen voor volgend seizoen.

Tijd:
15.30-16.15 uur informatie en presentaties
16.15-17.00 uur auditie (gezamenlijke les)

meer

Corona

corona

Dansen in tijden van corona bij Danshuis Haarlem, dat kan !! Indien de lessen niet in de studio's gegeven kunnen worden, gaan de lessen door op een creatieve manier. meer
Corona film "THUIS"Dat er tijdens de Corona-maatregelen toch hele mooie dingen gemaakt kunnen worden, bewijst deze korte film 'Thuis' wel! Door de leerlingen van Danshuis Haarlem zelf gemaakt.
Korting op Dans Magazine
voor leerlingen Danshuis

dans magazine

Dans jij bij Danshuis Haarlem, dan krijg je extra korting op Dans Magazine.

BESTEL HIER >
engelse vlag English


Nieuws


Agenda