Cursus programma Aanmelden Dans opleidingen Dans uitvoerend Activiteiten Cultuur educatie

bewust_haarlem
VOORSTELLINGEN DANS EN BALLET

DANS is een podiumkunst!
Daarom wordt er in de lessen vanuit gegaan dat er voorstellingen gegeven worden in een echt theater, zoals een Stadsschouwburg, Philharmonie of Toneelschuur. Dat worden professionele dansvoorstellingen, waarbij alleen de dansers amateur zijn. Er wordt gewerkt met professionele docenten en choreografen en ook de kostuums en decors worden door professionele mensen verzorgd.


Slot Voorstelling 16 juni 2018

red turtle

jaarlijkse leerlingenvoorstelling :

De Rode Schildpad !
Jubileumvoorstelling op zaterdag 16 juni 2018 in de Stadsschouwburg.

Een man die schipbreuk heeft geleden probeert wanhopig het onbewoonde eiland waarop hij is aangespoeld te ontsnappen. Tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven zal veranderen..

De voorstelling wordt een bewerking van de magisch-realistische animatiefilm The Red Turtle, de eerste internationale co-productie van de gerenommeerde Japanse animatiestudio Ghibli (Prinses Mononoke, Spirited Away). Bedacht en gemaakt door de Nederlander Michaël Dudok de Wit, wiens Oscarwinnende Father & Daughter (2000) en grote hit was onder de oprichters van Ghibli.

TIJDEN
11:00 uur, 15:00 uur en 19:30 uur

KAARTVERKOOP
bij de Stadsschouwburg www.theater-haarlem.nl
Eigen Werk Voorstelling 9 december 2017

Dans!  eigenwerk-voorstelling

Op zaterdag 9 december 2017 is het weer tijd voor de jaarlijkse Eigen Werk Voorstelling. De leukste voorstelling, omdat de dansers zelf hun dansen maken en uitvoeren.

LOCATIE
Theater De Luifel
Herenweg 96, Heemstede
googlemaps

TIJDEN
14:00, 16:30 en 20:00 uur

ENTREE
€ 7,-  • facebook-icon linkedin-icon


Agenda


Nieuws


engelse vlag English